De Omswaai
  • 26062017Teamhorsthuis_JHO9016.jpg

    Wij bieden een veilig en aangenaam thuis bij onvoorziene omstandigheden

  • 26062017Teamhorsthuis_JHO8666.jpg

    Laagdrempelig delen van onze kennis met direct betrokkenen

  • 26062017Teamhorsthuis_JHO8879.jpg

    Samen werken we aan stabiliteit en ontplooiing in een rustgevende omgeving

Mondkapjes bij bezoek & registratie van contactgegevens

Provincie Friesland verandert per direct van risiconiveau 'waakzaam' naar 'zorgelijk'. Dit heeft gevolgen voor het bezoeken van cliënten.

Mondkapjes verplicht bij kwetsbare groepen
U draagt gedurende uw gehele bezoek aan één van onze Talant locaties een mondkapje (let op: alleen bij locaties waar kwetsbare groepen worden behandeld). U dient zelf voor een mondkapje te zorgen. U blijft de 1,5 meter afstand in acht nemen. Ook wanneer u een mondkapje draagt. Als vrijwilliger valt u ook onder het bezoek en is het dragen van een mondkapje in de locatie nodig.
Ook op de dagbestedingslocaties met een publieke functie, zoals bijvoorbeeld een winkel, geldt voor alle cliënten, medewerkers, vrijwilligers en bezoekers het advies om in binnenruimtes mondkapjes te gebruiken. Dit conform de landelijke richtlijn. 

Registratie bij bezoek
Wanneer er een corona-besmetting op locatie is, wordt er door de GGD een bron-en contactonderzoek gedaan. Door het bezoek goed te registreren kan dit bron-en contactonderzoek snel worden uitgevoerd. ​Daarom worden uw contactgegevens bij binnenkomst geregistreerd en na 14 dagen weer vernietigd.

Twijfel over de actuele situatie op de locatie die u wilt bezoeken of waar u actief bent als vrijwilliger?
Neem dan contact op met het hoofd van de locatie of de betreffende vrijwilligerscoördinator.